Skip to main content

Woensdag 18 mei ‘ VOORJAARSMARKT ‘` bij het Theresiahuis. Wij, Vrienden van het Theresiahuis hadden ons ook opgegeven voor een plekje.
Ons doel, bekendheid maken wat wij als Vrienden zoal doen voor het Theresiahuis en hoe wij aan de financiële middelen komen.

Allereerst hadden wij een goed gevulde mand ingekocht en op onze tafel geplaatst met de tekst; RAAD DE WAARDE VAN DEZE MAND MET INHOUD EN HIJ IS VAN U. Wie nergens aan mee doet kan ook niets winnen dus……men ging ervoor……..want ja……tussen 17.00 uur en 18.00 uur werd de mand bij de gelukkige winnaar thuis bezorgd.

Ook wij waren nieuwsgierig en om 17.00 uur konden wij de “ geheime enveloppe “ open maken met daarin het verlossende briefje met het juiste bedrag …… € 48,41 stond erop….spannend…..zou er een briefje tussen zitten met het juiste bedrag?
Van de 75 ingeleverde briefjes zat er EENTJE tussen die er het dichtst bijzat. Hierop stond een bedrag van € 48,50 ( een verschil van 9 eurocent). Knap hoor!!

Snel in de auto gestapt en de gevulde mand bij Mw. Mientje IJntema afgeleverd die hier heel verrast en blij mee was.

Maar dit is nog niet alles…noteer dit alvast….
De Theresiaweek: vanaf dinsdag 14 juni t/m vrijdag 17juni
De Bustocht : in de maand oktober

Met dank aan de donaties kunnen wij een positieve bijdrage leveren aan het wonen en leven in en rondom het Theresiahuis. Wilt u meer te weten komen over onze Stichting kijk dan ook eens naar onze website: www.vriendentheresiajoure.nl
Denkt u, ik wil donateur worden en alvast een financiële bijdrage leveren dan kan dat onder banknummer; NL72 RABO 0334.78.87.30 t.n.v. Stichting Vrienden van het Theresiahuis.

Met vriendelijke groet,
Stichting Vrienden van het Theresiahuis.